Gość tomaszl Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, mam P12 2.0 w gazie, świeci mi się check engine oraz po krótkim czasie zaświeca się również ESP, po czym auto traci moc i jest zmulone, na komputerze wykazało mi błąd P0335 czyli czujnik wału oraz C1180 sterownik silnika, moje pytanie w którym miejscu znajduje sie ten czujnik, czy jest możliwość sprawdzenia go, czy tez raczej stawiać na rozrząd,co z ESP czy jest to następstwem czujnika, może coś poradzicie, z góry dziekuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Auto traci moc i jest zmulone bo komputer wprowadza je w tryb serwisowy...co do ESP to są pewnie problemy z ciśnieniem paliwa chociaż nie wiem jak u Ciebie ja miałem taki przypadek ale w Dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koptas1 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 podobny problem co w temacie [P12] ZAPALIŁY SIĘ TRZY KONTROLKI i problem z rozruchem, proponuję śledzić odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.