Gość hans89 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam. Zwracam się do bardziej doświadczonych użytkowników lub też do samych posiadaczy samego modelu z silnikiem 1.3 16 V, którzy mogą sami najlepiej wiedzieć z takim pytaniem - czy napęd wałka rozrządu w tej Micrze jest na łańcuszek czy na zwykły pasek ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam. Zwracam się do bardziej doświadczonych użytkowników lub też do samych posiadaczy samego modelu z silnikiem 1.3 16 V, którzy mogą sami najlepiej wiedzieć z takim pytaniem - czy napęd wałka rozrządu w tej Micrze jest na łańcuszek czy na zwykły pasek ? Pozdrawiam Czas który poświęciłeś na napisanie tego posta mogłeś poświęcić na wpisanie w Google: silnik nissan micra i po sekundzie miał byś odpowiedź. Moderator chyba na urlopie czy napęd wałka rozrządu w tej Micrze jest na łańcuszek czy na zwykły pasek ? Nie mogę się powstrzymać napęd jest na łańcuch od krowy chociaż jest wersja z e skórzanym paskiem 88x2cm z chromowaną klamrą :roll: P.S. na tym forum jest opcja Szukaj z której warto czasem skorzystać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 WIESHAQ, widzę że się znasz dobrze na temacie. Podpowiedz mi czy mogę zastosować pas transmisyjny od czeskiego odrzutnika słomy...??? P.S. Poszło w humor, ale inaczej się tutaj nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.