Gość KamiONE Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 wiam Mam micrussa z 2003r. do ktorego sa kluczyki z czujnikiem. Mam na mysil takie dzieki ktorym moge otwierac drzwi bez uzywania pilota czy tez odpalac go majac klucze w kieszenii. Taki badzet niepotrzebny. I wlasnie mam z tym problem. Mianowicie zeby moc zamknac samochod musze przekrecic stacyjke w porycje LOCK ktora blokuje kierownice itp. dopiero pozniej moge zmknac pilotem samochod. Ale jak chce znowu odpalic samochod to mam problem z stacyjka. Mecze sie z tym kluczem niepilosiernie ale po jakms czasie stacyjka ulega i blokada sie zwalnia. Czy robie cos zle? Czy stacyjka nadaje sioe do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 u wiam Mam micrussa z 2003r. do ktorego sa kluczyki z czujnikiem. Mam na mysil takie dzieki ktorym moge otwierac drzwi bez uzywania pilota czy tez odpalac go majac klucze w kieszenii. Taki badzet niepotrzebny. I wlasnie mam z tym problem. Mianowicie zeby moc zamknac samochod musze przekrecic stacyjke w porycje LOCK ktora blokuje kierownice itp. dopiero pozniej moge zmknac pilotem samochod. Ale jak chce znowu odpalic samochod to mam problem z stacyjka. Mecze sie z tym kluczem niepilosiernie ale po jakms czasie stacyjka ulega i blokada sie zwalnia. Czy robie cos zle? Czy stacyjka nadaje sioe do wymiany? Ano jesli już jej nie rozwaliłeś to jesteś na najlepszej drodze;) Żeby zapalić auto (przekręcić pokrętło)musisz w tym modelu przekręcać stacyjkę z jednocześnie wciśniętym hamulcem!!! przy wyłączaniu w pozycję lock należy przycisnąć przycisk przy pokrętle stacyjki i jednocześnie przekręcić max.w lewo. a zamknąć auto nie musisz z pilota a wystarczy przycinąc przycisk przy klamce(dowolnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.