Gość gawinkod Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam, Wredna osoba gwizdnęła mi wkład lusterka lewego. Szukałam już chyba wszędzie allegro, giełdy, części, itp. i mam problem. W ASO powiedzieli mi, że tylko sama szybka lub całe lusterko (prawie 1000zł) Nissan Maxima 2001 QX A33 EU, lusterko lewe, automatyczne, podgrzewane Może ktoś ma lub zna kogoś kto ma taką część? Ewentualnie może być całe lusterko lub ze zbitą szybką (byle plastiki montażowe i kabelek od podgrzewania były dobre, lusterko mogę ew. dorobić...) Z góry dziękuję za każdą pomoc. Temat dosyć pilny, bo bez lewego lusterka dosyć kiepsko się jeździ Pozdrawiam, Dominika Witam, Udało mi się znaleźć jedno lusterko, ale jest to wersja USA. Zastanawiam się czy lusterka w tych autach są takie same. Może ktoś ma Maximę wersję USA po 2000 roku i mógłby porównać swoje lusterko do tego ze zdjęcia powyżej i napisać czy są takie same? Byłabym bardzo wdzięczna. I dokładam jeszcze zdjęcie z dokładnymi wymiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nr katalogowy wersji USA to: http://www.courtesyparts.com/maxima-parts-a33b-2000-2003/genuine-nissan-parts/miscellaneous/963-rear-view-mirror/-c-1956_1957_2118_2120.html Przedzwoń do jakiegokolwiek ASO i podpytaj o nr kat i wtedy będziesz wiedziała czy to jest to samo czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.