sirtrojan Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zobaczcie ciekawy w sumie projekt detailingowy. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=120871#120871 mnie jednak bardziej interesowało to co ma wygrzebane pod maską - oprócz oil catch can co widać na fotach ma robiony na zamówienie kolektor dolotowy. Widzę też grounding kit i stabilizator napięcia. W sumie nawet ciekawie się to prezentuje tylko ta skrzynia thumbsdown: no i jak to tak hulać bez rozpórki kielichów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zobaczcie ciekawy w sumie projekt detailingowy. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=120871#120871 mnie jednak bardziej interesowało to co ma wygrzebane pod maską - oprócz oil catch can co widać na fotach ma robiony na zamówienie kolektor dolotowy. Widzę też grounding kit i stabilizator napięcia. W sumie nawet ciekawie się to prezentuje tylko ta skrzynia thumbsdown: no i jak to tak hulać bez rozpórki kielichów ? No nie wiem, nazwij mnie dziadem ale jestem zwolennikiem serii. Grounding kit ma znaczenie głównie psychologiczne, OCT ma sens może w przypadku mocnych modów FI, nie widzę sensu ładować się w to przy NA. Sam detailing pierwsza klasa, sam się sporo przy swoim napracowałem bo lakier do przyjemnych nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to paździeż, ani to nie ma stylu ani własciwości torowych. Dodatkowo gość tego paździeża wystawił za ponad 100k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Auto paździerz to mało powiedziane, bez ładu i składu. Wieś śpiewa i tańczy. Świetna robota ludzi przy jego renowacji. Cena to chyba za 2 takie sztuki , jak dla mnie tez za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.