bosman33 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam.Ostatniozauważyłem że odkleja mi się tapicerka z drzwi. Chyba oryginalnie jest czymśpodklejana, bynajmniej z miejsc odklejonych sypie się jakiś „proszek” jakby staryklej… Okropnie to wygląda w środkusamochodu. Jak temu zaradzić podkleić jakimś klejem?? Chodzi o primerkę p 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popolja Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Chyba chodzi ci o gąbkę, trzeba ją dokładnie oczyścić z kleju i podkleić na nowo. Widziałem też różne eksperymenty z ozdobnymi ćwiekami, jednak mi osobiście się to nie podoba i wole jak jest. Mam ten sam problem i przeważnie TYLKO wkładam kanty tego materiału w rowki, za pomocą kluczyka do samochodu. Osobiście mi to nie przeszkadza, tyle że mi się nic nie sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.