Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 mam primere 1.8 2001 po lifcie i ciekawi mnie jaki mam silnik czy Qg16 de czy sr20de tak patrzac po obrazkach w instrukcji wychodzi na to ze pierwszy wariant czy dobrze myśle?? a tak wogóle jaki jest to silnik dobry czy może nienajlepszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thorgal Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 żaden z cytowanych. Skoro masz 1.8 to jest to QG18DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek85fcb Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie QG16DE - pojemność 1.6 QG18DE - pojemność 1.8 SR20DE - pojemność 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 aaa no dzieki a dobry on jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.