Bartkie Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam. jestem na tym forum nowy. prosze o wyrozumialosc. Wracajac do tematu to chodzi mi obroty na gazie w P10 jak uruchamiam silnik przezucam na gaz i odpuszczam pedal przyspieszenia to obroty spadaja mi to marnych 500 obrotow i zaczyna sie trzasc silnik. Macie jakies rady na to np wyregulowanie gaznika albo cos? Z gory dzieki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 regulacja gazu, jaka instalacja?? ile przejechane??, przenoszę do odpowiedniego działu, na drugi raz szukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkie Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Co do przebiegu to mam 265 tys a co do gazu to nie wiem bo dopiero go kupilem wiec nie wiem. a moze podpowiecie mi jak to sie sprawdza z ta instalacja? i jakie sa te instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 pewnie trzeba zregenerować reduktor, daj jakieś zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkie Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 zdjecie silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 zdjecie silnika? a jak myślisz??? co nam po zdjęciu bagażnika jak chcesz się dowiedzieć jaką masz instalację gazową, a ona jest zamontowana przy silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dino ale kolega mógłby napisać na jaką temp.ma ustawione przełączanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.