Matus Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam.Mam problem ponieważ dostałem Almerke n15 i działa w niej tylko lewy tylny głośnik . Podłaczałem tylny prawy w miejsce lewego tylnego i działa wiec glosniki pzynajmniej te tylne oba sa sprawne z kolei oba przednie nie grają a niechce mi sie do nich dobierac bo trzeba zdejmowac wewnetrzne obicie -.- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzycho01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam.Mam problem ponieważ dostałem Almerke n15 i działa w niej tylko lewy tylny głośnik . Podłaczałem tylny prawy w miejsce lewego tylnego i działa wiec glosniki pzynajmniej te tylne oba sa sprawne z kolei oba przednie nie grają a niechce mi sie do nich dobierac bo trzeba zdejmowac wewnetrzne obicie -.- . Wpierw zobacz czy w radiu nie masz ustawionego balansu na ten tylni lewy kanał .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.