Gość soawek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam k12 z 2005 roku ostatnio zapasowym kluczykiem otworzyłem auto, ale nie mogę odpalic auta poniewaz kluczyk nie pasuje do stacyjki nie mozna przekręcić kluczyka czy to normalne .Auto kupione używane ale z serwisu ze Szczecina.Proszę o informację co robić, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam k12 z 2005 roku ostatnio zapasowym kluczykiem otworzyłem auto, ale nie mogę odpalic auta poniewaz kluczyk nie pasuje do stacyjki nie mozna przekręcić kluczyka czy to normalne .Auto kupione używane ale z serwisu ze Szczecina.Proszę o informację co robić, Nie ,nie jest to normalne by kluczyk otwierał drzwi a nie pasował do stacyjki.Może miałeś wymienianą,tyle że jeśli pierwszy kluczyk pasuje do drzwi i stacyjki to by wyglądało na kluczyk dorabiany lub taki serwisowy jak było w corsach (bez wtopionego chipu immo)A w ogóle to porównaj groty,nieraz jak się przez lata używa jednego a drugiego nie, to mechanizmy się ścierają i wtedy mogą być problemy z tym nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soawek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam,Sprawdziłem ,groty się różnią i nie jest to wynik wycierania,Czyli muszę udać się do sprzedawcy i niech wymienią lub dorobią zgodny kluczyk,Przy zakupie sprawdzone nie zostało czy kluczyk zapasowy odpala samochód, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.