Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Kluczyki

Gość soawek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam k12 z 2005 roku ostatnio zapasowym kluczykiem otworzyłem auto, ale nie mogę odpalic auta poniewaz kluczyk nie pasuje do stacyjki nie mozna przekręcić kluczyka czy to normalne .Auto kupione używane ale z serwisu ze Szczecina.Proszę o informację co robić,

Mam k12 z 2005 roku ostatnio zapasowym kluczykiem otworzyłem auto, ale nie mogę odpalic auta poniewaz kluczyk nie pasuje do stacyjki nie mozna przekręcić kluczyka czy to normalne .Auto kupione używane ale z serwisu ze Szczecina.Proszę o informację co robić,

Nie ,nie jest to normalne by kluczyk otwierał drzwi a nie pasował do stacyjki.Może miałeś wymienianą,tyle że jeśli pierwszy kluczyk pasuje do drzwi i stacyjki to by wyglądało na kluczyk dorabiany lub taki serwisowy jak było w corsach (bez wtopionego chipu immo)A w ogóle to porównaj groty,nieraz jak się przez lata używa jednego a drugiego nie, to mechanizmy się ścierają i wtedy mogą być problemy z tym nowym.

Witam,Sprawdziłem ,groty się różnią i nie jest to wynik wycierania,Czyli muszę udać się do sprzedawcy i niech wymienią lub dorobią zgodny kluczyk,Przy zakupie sprawdzone nie zostało czy kluczyk zapasowy odpala samochód,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...