orzech Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hej Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum i oczywiście zacznę o "stręczenia" użytkowników swoim pytaniem Kupiłem sobie superową primerkę z 2005 roku w kombiaku (silnik trochę za słaby bo 1,8 w benzynie, ale nie jest, aż tak tragicznie jak to się czyta w necie). Ogólnie wypasowa furka, zwłaszcza po przesiadce z vectry z 2000roku No ale do rzeczy. Mam psa (lub jak mawiają niektórzy PIESA) i jeździ sobie jak król w przestrzeni bagażowej i wszystko jest fajnie, po za tym, że totalnie już zasyfił mi tylne siedzenia bo oczywiście jego łapy muszą zwisać pomiędzy zagłówkami, a jednak po 2h spacerze po podmokłych łąkach, tudzież kąpieli w przeróżnych sztucznych i naturalnych zbiornikach wodnych... Ogólnie chodzi o to, że chce kupić kratkę oddzielającą bagażnik od tylnych foteli. Taką sznurkową (czy jak to się nazywa), którą w razie potrzeby można łatwo ściągnąć bez użycia całego zestawu kluczy i śrubokrętów. czyli coś takiego jak to: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/02/18/14/1702181421 I teraz w końcu po przydługawym wstępie mogę zadać pytanie: gdzie można takie kratki kupić, bo na allegro ich niema za bardzo a jak już są to kosztuję 2 stówy albo więcej. Znacie może jakieś miejsce na ziemi gdzie można kupić taki sprzęt za normalne pieniądze? Nie musi być z napisem nissan, chodzi o to, żeby pasowała i nie była w kolorze różowym pozdrawiam i dziękuję z góry za info o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 może przerób jakąś z innego auta, mi została po vectrze b ta siatka chcesz to mogę Ci sprzedać za 60 zł plus wysyłka a Ty Sobie przerobisz, jak chcesz to odezwij się 888367559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hej No tak, też o tym już myślałem, żeby przerobić jakąś kratkę, ale z tego co patrzyłem na te z vectry to one jakieś takie mocno trapezowe są, a te z primery bardziej prostokątne, więc boje się, że nie będzie łatwo ją dopasować... No chyba, że się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.