Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

p12 i kratka w kombiaku

orzech

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum i oczywiście zacznę o "stręczenia" użytkowników swoim pytaniem ;)

Kupiłem sobie superową primerkę z 2005 roku w kombiaku (silnik trochę za słaby bo 1,8 w benzynie, ale nie jest, aż tak tragicznie jak to się czyta w necie). Ogólnie wypasowa furka, zwłaszcza po przesiadce z vectry z 2000roku :)

No ale do rzeczy. Mam psa (lub jak mawiają niektórzy PIESA) i jeździ sobie jak król w przestrzeni bagażowej i wszystko jest fajnie, po za tym, że totalnie już zasyfił mi tylne siedzenia bo oczywiście jego łapy muszą zwisać pomiędzy zagłówkami, a jednak po 2h spacerze po podmokłych łąkach, tudzież kąpieli w przeróżnych sztucznych i naturalnych zbiornikach wodnych...

Ogólnie chodzi o to, że chce kupić kratkę oddzielającą bagażnik od tylnych foteli. Taką sznurkową (czy jak to się nazywa), którą w razie potrzeby można łatwo ściągnąć bez użycia całego zestawu kluczy i śrubokrętów.

czyli coś takiego jak to:

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/02/18/14/1702181421

I teraz w końcu po przydługawym wstępie mogę zadać pytanie: gdzie można takie kratki kupić, bo na allegro ich niema za bardzo a jak już są to kosztuję 2 stówy albo więcej. Znacie może jakieś miejsce na ziemi gdzie można kupić taki sprzęt za normalne pieniądze? Nie musi być z napisem nissan, chodzi o to, żeby pasowała i nie była w kolorze różowym ;)

pozdrawiam i dziękuję z góry za info

o.

może przerób jakąś z innego auta, mi została po vectrze b ta siatka chcesz to mogę Ci sprzedać za 60 zł plus wysyłka a Ty Sobie przerobisz,

jak chcesz to odezwij się 888367559

Hej

No tak, też o tym już myślałem, żeby przerobić jakąś kratkę, ale z tego co patrzyłem na te z vectry to one jakieś takie mocno trapezowe są, a te z primery bardziej prostokątne, więc boje się, że nie będzie łatwo ją dopasować...

No chyba, że się mylę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...