Gość d3cK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, Wydaje mi się, że kończy mi się po mału tłumik końcowy w mojej p11. Zastanawiam się nad zaadoptowaniem do mojej bryki tłumika z maximy. Czy da to parę koni więcej? Czy jest to w ogóle możliwe bez jakiś przeróbek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 parę koni więce? to jakis żart? a tak na poważnie to jaki jest cel tej modyfikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mody19933 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 mocy to raczej nie ,dałoby gdybyc dorzucił jakies inne mody i wtedy calosc z srodkowym pociagnac;pbyłoby troche luzniej,ja mam np wydech z gt w 1,6;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 CZAJNIK, celem tej modyfikacji dla mnie jest sprawienie, by auto przyspieszalo lepiej.Pytam sie, czy w ogole to cos da, bo nie mam zamiaru montowac wiejskiego buczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 no mówiąc szczerze to nie sądze abyś poza ewentualnum buczeniem poczuł jakas różnice w osiągach ... ale zawsze możesz shamowac auto przed i po montażu...może okazać się że nastąpi jakis cudowny przyrost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.