artvirtual Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Może któryś z kolegów ma doświadczenia w obszyciu kierownicy lub kupna gotowych pokrowców na koło. Myślę o skórze i to z jednego kawałka z uwzględnieniem górnych pogrubień oraz ramion. Czekam na sugestie, a może ktoś zaprezentuje na forum swoje koło kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 co prawda p11 ale to tylko przykład. wybrałem w miejscach trzymania rękami skórę perforowaną, ale może być jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artvirtual Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 O coś takiego właśnie mi chodziło tylko bez wstawek z perforacją, zależy mi na tylko jednym szwie. Obszycie zamawiałeś i szyłeś sam czy wszystko wykonane na zamówienie łącznie z robocizną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zamówiłem gotową obszytą wg mojego pomysłu kierownicę i sobie zmieniłem, a swoją odesłałem gościowi. mogłem wysłać swoją do obszycia, ale wybrałem taką opcję żeby auta nie unieruchamiać na parę dni. czemu nie chcesz perforacji ?? kolega z pracy ma całą gładką (od tego samego gościa) i jak wsiada do mojej primerki i widzi moją kierownice to zawsze mówi że żałuje że tak nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artvirtual Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Myślałem że kupiłeś gotowy zestaw do obszycia, ja nie mogę pozwolić sobie na wysyłkę kierownicy , co do perforacji wygląda zaje.. funkcjonalnie też pewnie , ale nie chcę dodatkowych przeszyć. Dzięki za fotki i pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.