domelboss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 MAM MAŁY PROBLEM CHCĘ SIĘ DOSTAĆ DO ZAPALNICZKI I DO POPIELNICZKI BO MI SIĘ ZEPSUŁA SAMA SIĘ OTWIERA W CZASIE JAZDY PRÓBOWAŁEM ZDEMONTOWAĆ PRZEDNIA OBUDOWĘ ALE BEZ SKUTKU JAK KTOŚ WIE JAK SIĘ ZA TO ZABRAĆ TO NIECH NAPISZE DZIĘKUJE Z GÓRY.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 popielniczke mozesz wyciagnać samą a jak chcesz sciagac całą konsole to poszukaj w tematach o audio np cyfrowa zmieniarka tam jest jak zdemontować całą tą konsolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ale ona jest przymocowana na stale chyba po zdjeciu obudowy mozna ja zdemontowac moze jakis link do tego tematu ze zmieniarkami audio bo szczerze powiem niewiem jak na forum sie poruszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 opcja szukaj prawy górny róg ekranu i nie że nie umiesz tylko wolisz mieć podane na tacy.... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/73165-p12-co-to-za-audio/page__p__777945__fromsearch__1#entry777945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie o to chodzi szukalem ale jest tyle tematow ze masakra ale dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 spoko powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.