wojtgor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam za chwile jadę na przegląd po 60 tyś, auto jeszcze na gwarancji do września - wiec w ASO oczywiście. Chciałbym wiedzieć co powinni mi zrobić, (wymienić, sprawdzić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 W dniu 7.08.2011 o 16:33, wojtgor napisał: Witam za chwile jadę na przegląd po 60 tyś, auto jeszcze na gwarancji do września - wiec w ASO oczywiście. Chciałbym wiedzieć co powinni mi zrobić, (wymienić, sprawdzić). warto dokładnie obejrzeć karoserie, przed upływem gwarancji, my zauważyliśmy rdzawe centki na drzwiach w dolnyhc cześciach - niby kiepskie drogi stwierdził serwis, jednak takie centki rdzawe mam w tylnej górnej częsci dachu przed uszczelką pod klapą tylną - tam gdzie spływa woda - ciekaw jestem jak od tego będa sie migać robiąc przegląd w ASO kupujecie oddzienie filtry i olej, jak to wychodzi cenowo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.