Gość Fasol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam co moze byc przyczyna gdy podczas jazdy od 100 km przy delikatnym nawet skrecie w prawo pojawia sie piszczenie wycie natomiast gdy tylko lekko skatruje kierownica w prawo przestaje. Z góry dzieki za pomoc.Zapomniałem dodac ze chodzi o Primere 2.0 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukaniopl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam co moze byc przyczyna gdy podczas jazdy od 100 km przy delikatnym nawet skrecie w prawo pojawia sie piszczenie wycie natomiast gdy tylko lekko skatruje kierownica w prawo przestaje. Z góry dzieki za pomoc.Zapomniałem dodac ze chodzi o Primere 2.0 16V Zacznij od sprawdzenia poziomy plynu od wspomagania. Sprawdz czy jak jedziesz na luzie to tez slychac. A na koniec najbardziej prawdopodona kwestia to sprawdz klocki hamulcowe czy nie sa zurzyte. U mnie po wymianie na nowe przez pare kilometrow stukaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.