JACKO29 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazalt Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Dzięki Jacko za profesjonalną pomoc i montaż siłowników. Polecam wszystkim taki bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Heh...jeszcze dopasowywane pod kolor na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalos Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 JACKO29 raz jeszcze WIELKIE dzięki za pomysł, plan i realizację. Wczoraj wysłane, dziś był u mnie kurier, 10 minut zakładanie i.... banan na mojej gębie Jestem w "klubie" szczęśliwych posiadaczy. Takie małe a tyle radości, jak dzieci... rafalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteusz Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Dziś otrzymałem Siłowniki ! , Pięknie zapakowany i wykonany zestaw, i pod kolor . Wielkie Słowa Uznania !!! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Witam. Też jestem zainteresowany kupnem Nissan Qashqai j10.Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxmanus Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Powiało luksusem ;) Podziękował. Profesjonalny zestaw. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 W dniu 17.07.2019 o 17:05, mxmanus napisał: Powiało luksusem Dlaczego do góry nogami zamontowane? Nie ma znaczenia co prawda, ale wizualnie lepiej, jak tłoczysko jest u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Cylindrem do góry.Hamulec jest dynamiczny ,olejowy.Co prawda siłowniki dobrej marki będą pracowały i odwrotnie,ale jet tak,że mają być cylindrem w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamot Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witam, rowniez jestem zainteresowany zestawem, jest mozliwosc jeszcze wysylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Jest,ale około środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregName Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Witam, Od dwóch miesięcy posiadam QQ+2, i oczywiście nadszedł czas na pierwsze przemyślenia co do tego czego brakuje, i co można ulepszyć. Już wpadły nakładki z nierdzewki z grawerem na progi, siłowniki do klapy bagażnika z Laguny idą kurierem, i właśnie zastanawiam się nad modyfikacją maski, stąd kilka pytań. Czy zestaw potrzebuje ingerencji w elementy nadwozia (chodzi o wiercenie)? Mieści się bezproblemowo i nie ociera o żadne elementy w komorze? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujej1966 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 4 godziny temu, GregName napisał: Witam, Od dwóch miesięcy posiadam QQ+2, i oczywiście nadszedł czas na pierwsze przemyślenia co do tego czego brakuje, i co można ulepszyć. Już wpadły nakładki z nierdzewki z grawerem na progi, siłowniki do klapy bagażnika z Laguny idą kurierem, i właśnie zastanawiam się nad modyfikacją maski, stąd kilka pytań. Czy zestaw potrzebuje ingerencji w elementy nadwozia (chodzi o wiercenie)? Mieści się bezproblemowo i nie ociera o żadne elementy w komorze? Jaka cena? Pogadaj z Jacko29. Ja mam do J10 i sprawują się świetnie.Żadnego wiercenia.Resztę dowiesz się od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregName Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 3 godziny temu, wujej1966 napisał: Pogadaj z Jacko29. Ja mam do J10 i sprawują się świetnie.Żadnego wiercenia.Resztę dowiesz się od niego. ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusinu Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ja już po instalacji siłowników od Jacko29. Stary kij do trzymania maski uciął mi się wcześniej, bo plastik trzymający kij się połamał. Siłowniki są o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekeR Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mam i ja dzięki JACKO29. Działa idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiorX Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo1277 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 JACKO29 dostępne są jeszcze siłowniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk82 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Ja również posiadam siłowniki od kolegi Jacko29 i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbaty Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Ja również polecam siłowniki od kolegi Jacko29. Zakupione i zamontowane w lutym, ale dopiero zobaczyłem ten wątek na forum :]. Wszystko pasuje i działa jak należy, polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Godne polecenia ponad dwa latka chyba mam i bezproblemowo działają, warto i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo1277 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 mam i ja ?? Dzięki JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik__ Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca W dniu 15.09.2019 o 15:10, JACKO29 napisał: Jest,ale około środy. Sprzedajesz dalej siłowniki ? Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Tak,mam na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi