AJpolska Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam ponownie. Pytanie: wiem ze przy odpalaniu auta przygasaja lekko zegary ale w moim aucie gasna niemal całkiem...czy to normalne dla primery?? auto stało przed zakupem tydzien i jak go ogladałem to radio grało przez jakąs godz..i juz nie odpalił. Wzielismy go z dealerem na kable i juz nie było z akumulatorem problemu..Tylko dziwnie te zegary gasną. Prosze o porade lub podpowiedz, mam na alternator 3 miechy gwarancji jak cos...jak sprawdzic czy działa poprawnie.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Akumulator padnięty A napięcie ładowania może być dobre ale akumulator nie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 czas na zmianę bateryjki,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jesli dziwnie zegary gasną a bateria dobra to gubi masę trzeba zrobić dodatkowe masowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.