Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 czy znacie jakieć firmy poza Magnecorem które robia przewody wysokiego napiecia do wyczynowych silników szukam czegos do mojego SR20 potrzebne mi sa 4 przewodybo aparat wywaliłem i zastąpiłem zewka z 4 wyjściami tak wiec mogę uzyc np przewodów z sr20 dydykowanych do P11 bo ma ona cewke zintegrowana w aparacie. prosze o jakies propozycje i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 na ebayu znalazłem coś takiego : http://www.ebay.co.uk/itm/PULSAR-SUNNY-GTIR-PRIMERA-GT-GTI-10MM-IGNITION-HT-LEADS-/120760770945?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c1de72181 tylko ciekawi mnie czy 10mm można gdzieś w Polsce ogarnąć.. bo patrząc na cenę i kurs Funta to tanio nie wyjdzie aby je ściągnąć do Polski:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 no nie wiem czy cos w polsce takiego dostaniesz bo nawet chyba Magnecora 10mm to nie ma szans dorwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.