Gość Martini1980 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Navara 2007 Czy ktoś mi laikowi może pokazać dokładnie na zdjęciach w którym miejscu mam zamontować zaslepkę EGR?, tak aby nie ciagnęło tego całego syfu do silnika. Przymierzam się do tego a na mechanice nie znam się w ogóle i nie chciał bym niczego spitolić - z opisów sprawa wydaje się prosta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Hej przeszukałem Amerykanskie fora i to co znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Przy przepustnicy wystarczy włożyć pod tą rurką coś na kształt monety, i sprawa załatwiona, ale nie każdy silnik dobrze znosi zaślepienie EGR-a,w Patrolu wywaliłem go całkiem żeby nie dźwigać balastu, w okularze 2,9 miałem zaślepiony i było OK, a w audi niestety nie wiem czemu po zaślepieniu łapał jakiś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martini1980 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dzięki, ale chyba sobie odpuszczę - za cienki w uszach jestem żeby samemu to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czytalem ze mozna tez EGR wylaczyc programowo w kompie. Ja wybieram sie niedlugo na Chip Tuning i zapytam o mozliwosc wylaczenia EGR-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czytalem ze mozna tez EGR wylaczyc programowo w kompie. Ja wybieram sie niedlugo na Chip Tuning i zapytam o mozliwosc wylaczenia EGR-a Gdzie robisz ten Chip Tuning i przy jakim przebiegu. Podziel sie potem onformacjami jakie sa rezultaty po tuningu i czy jestes zadowolony. Pozdrowienia Am-pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Rozgladalem sie po roznych firmach i najbardziej sensowna oferte zaproponowali mi tutaj http://www.g-lab.pl/kontakt.html ogolnie robimy 3 firmowe auta naraz 1. Navara D40 2007r Manual - 108 tys, 2. Navara D40 2006r Automat - kole 190 tys i 3. Alfa Romeo 159 Manual - kole 130 tys. Jak zrobimy podziele sie efektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymansky Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Rozgladalem sie po roznych firmach i najbardziej sensowna oferte zaproponowali mi tutaj http://www.g-lab.pl/kontakt.html ogolnie robimy 3 firmowe auta naraz 1. Navara D40 2007r Manual - 108 tys, 2. Navara D40 2006r Automat - kole 190 tys i 3. Alfa Romeo 159 Manual - kole 130 tys. Jak zrobimy podziele sie efektami. Akurat robisz u mojego dobrego kumpla , zna sie chłopak na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 I?... Sa jakies zmiany.zaslepienie pomoglo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.