kamiss Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam Posiadam Note 1,6. Dziś rano włączyłem silnik(stał na podwórku) i chciałem wjechać do garażu. Postawiłem auto na stromym podjeździe na kilka minut. Potem włączyłem silnik , wyjechałem z podjazdu i zauważyłem że coś pociekło pod zderzakiem (na wysokości gdzieś przednich kół bliżej lewego). Przejechałem palcem po tej cieczy i nie miało to żadnego zapachu, bezbarwne coś. Na pewno nie był to olej. Może mi ktoś coś doradzić co to mogło być. Nie zauważyłem jakoś tego wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam Posiadam Note 1,6. Dziś rano włączyłem silnik(stał na podwórku) i chciałem wjechać do garażu. Postawiłem auto na stromym podjeździe na kilka minut. Potem włączyłem silnik , wyjechałem z podjazdu i zauważyłem że coś pociekło pod zderzakiem (na wysokości gdzieś przednich kół bliżej lewego). Przejechałem palcem po tej cieczy i nie miało to żadnego zapachu, bezbarwne coś. Na pewno nie był to olej. Może mi ktoś coś doradzić co to mogło być. Nie zauważyłem jakoś tego wcześniej. Mogła to być(i najprawdopodobniej była) po prostu woda,z klimy lub jakiegos zakamarka, po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Woda Ci się skropliła i pokapała na jakiś element - prawdopodobnie zawieszenia. Jak postawiłeś auto na stromym podjeździe, to woda "zsuneła się" z tego elementu lub elementów i pokapała na ziemię. Normala sprawa przy takiej pogodzie. Możliwe też, że podczas deszczu gdzieś Ci naleciało i na podjeździe "spadło" . Albo klima tak jak pisał Manix. Po dłuższej jeździe z klimą, woda potrafi pokapać całkiem solidnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jeśli używałeś wcześniej klimatyzacji a na zewnątrz było ciepło - para wodna zawarta w powietrzu osadziła się na zimnych podzespołach instalacji klimy i skondensowała w postaci kropel wody. Jest ich czasami całkiem sporo i potrafią stworzyć niewielką kałużę. To zupełnie normalne zjawisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.