DINO Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Hondzia miała próbną przejażdżkę i jest gitt, ma LPG Diego3, ale tak na szybko co zobaczyłem to wszystko do zmiany, także będzie znowu nowe fotostory, tym razem jednak na LPGTECH-a nie STAG-a, A na trasy jak znalazł, że tak powiem full opcja w skórze itd, do tego 8 a nie 7 miejsc i najlepsze w tym wszystkim jest to, że ostatni rząd siedzeń chowa się w podłogę i nic nie przeszkadza, do tego jak jest rozłożony to też ma duuży kufer, butla jest w schowku pod siedzeniem kierowcy czyli nei zabiera miejsca z tyłu, koło schowane na boku, jeszcze wszystkiego nie rozkminiłem, ale jak zaglądałem do zapasu, to nowy i jeszcze dodatkowa folia na przebite koło była nie rozpakowana. Ogólnie auto płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Niko 300 z fi 8mm zamówione wraz z EZ 8mm. Podobno nowe Niko 300 przeszło jakiś lifting. Edytowane 29 Września 2011 przez extradd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi