Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Panowie,potrzebuję pomocy Życzliwej Duszy z okolic Gniezna ew. Wawy)

caffeini

Rekomendowane odpowiedzi

Z tej racji,że mam do Gniezna ponad 400 km,i z racji mojego głęboko zakorzenionego lenistwa(czyt. kosztów)nie chce mi się tam ruszać dupska,czy któryś z Kolegów mieszkających w okolicy mógłby w łaskawości swojej fachowym okiem zerknąć na stan ogólny i techniczny tego auta ? http://otomoto.pl/nissan-maxima-3-0-gaz-sekwencja-zarejestrowa-C20192097.html ew. tej z Wa-wy. http://allegro.pl/show_item.php?item=1769884529 Kokosów za to nie obiecuję,ale kratkę browaru(Lecha wysyłam samolotem) chętnie podeślę,wiec stąd moja prośba...nie zostawiajcie w potrzebie,bo (używając nomenklatury staro-indiańskiej) jestem w głębokim ,,dupsku,,Po pierwsze , miałem pogrzeb mojej (Panie świec nad jej 3-litrową duszą) Maximy ,po drugie to 1999 rocznik,i to dokładnie to ,co mnie interesuje(chyba ,ze Ktoś ma namiar na inna Maxime z 98-99 wersja US )...wiem,że czasy pana Gierka dawno temu minęły,ale zadam to pytanie...Pomożecie ?

Ps.jeżeli dołożyłem do pieca pt. post nie w tym miejscu co trzeba,proszę wszechwładnie panującego Admina tego Szacownego Forum o przeniesienie do właściwego działu :) THX

dowiedz się więcej na temat LPG w tym aucie, bo zamontowane dziadowsko i może już być motor zarżnięty

dowiedz się więcej na temat LPG w tym aucie, bo zamontowane dziadowsko i może już być motor zarżnięty

Vitay ;) To właśnie dlatego potrzebna mi pomoc Kogoś ,kto mieszka w pobliżu i oceni fachowym okiem,jeżeli stan silnika będzie ,,padaczka,, to założę ze swojej,bo mój motorek był ok.(pan nawalony traktorzysta odciął mi prawie cały tył) thx. ;)

aa no to inna sprawa biggrin.gif

tak naprawdę to chrzanie ten silnik z gazem,najbardziej chodzi mi o nadwozie(ogniska ew.rdzy ,stan lakieru ,zawiecha,elektryka itd) i stan wnętrza,jeżeli istnieje taka możliwość ,żeby Któryś z bliżej mieszkających Forumowiczów zerknął na to auto wprawnym okiem ,to będę zobowiązany :)

Wracam dopiero po 29 sierpnia, mogę podjechać. Wydaje mi się, że samochód robiony na Stany. akurat silnikiem bym się nie przejmował, jednostka nie do zajeżdżenia, jeśli jeździ na oleju.

Wracam dopiero po 29 sierpnia, mogę podjechać. Wydaje mi się, że samochód robiony na Stany. akurat silnikiem bym się nie przejmował, jednostka nie do zajeżdżenia, jeśli jeździ na oleju.

Vitay :)Dzięki za odzew, jeżeli to dla Ciebie nie jest straszny kłopot,to Wielki browar ze mnie :). W takim razie czekam cierpliwie na powrót i do miłego. ;)(namiary poszły na Priv)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...