Gość wojtek_las Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wczoraj wracałem swoja Primerą 1,8 gaz 2006r autostrada z krakowa do opola i nagle pojawiła sie kontrolka Engine - prędkość miałem wówczas ok 100km/h jechałem spokojnie...samochód kupiłem miesiąc temu. Czy ktos może mi podpowiedziec co zrobić...? Jakie moga byc przyczyny...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przyczyny moga by rozne . jesli sie swieci caly czas to trzeba jechac na komputer i zczytac bledy. Inaczej sie nie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek_las Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przyczyny moga by rozne . jesli sie swieci caly czas to trzeba jechac na komputer i zczytac bledy. Inaczej sie nie dowiesz. Dzieki Krzysiek. Na pewno tak zrobie a nie orientujesz się w jakiej cenie licza sobie podłączenie do kompa...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Na pewno juz wiesz ile kosztuje (teraz juz niedrogo -gdzies 50-80zl samo podlaczenie ) . Napisz jakie wyskoczyly bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.