devi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Na kielce nie jeźdże bo nie pasuje mi strasznie ten tor :/ można na poznań, ostatnio ciągle są tam imprezy otwarte: http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=8153 niestety 5-6 stówek i od cholery daleko (z wawy) Ja proponuje parking Real niedaleko ul. Ostrobramskiej przy zajezdni MZA ( duży parking : ) a tak przy okazji: ktoś kiedyś próbował organizować palenie gumy na parkingu sklepowym za zgodą właściciela sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ASS dobry pomysł z tym spotem. O którą knajpe Ci chodzi ? Na kielce nie jeźdże bo nie pasuje mi strasznie ten tor :/ 23 wracam do PL to bardzo chętnie bym jakiegoś spota zaliczył. Proponuje 26 ( piątek godz. 21.00 ) miejsce do ustalenia ( zgłaszać propozycje ) Ja proponuje parking Real niedaleko ul. Ostrobramskiej przy zajezdni MZA ( duży parking : ) http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Jubilerska+5,+Warszawa&daddr=Ostrobramska,+Warszawa&hl=pl&geocode=%3BCeG0pTJKpGBVFV8IHQMdhv9BASnTMhsAj80eRzGG1bMPFLZeqQ&abauth=2d299f64:GcPCEtl6VL7LVCb2hsIn9i_55PU&mra=ls&vps=2&ei=aEJOTriQPMGkOpTG5YkM&jsv=361c&sll=52.233911,21.118877&sspn=0.010684,0.023346&vpsrc=6&num=10&abstate=ddw0:actbar-saveto (punkt A ) Kto się pisze ? 1.Andy 2. AAS Moja propozycja: http://tetaslibres.pl/index.php?view=detail&id=8&option=com_joomgallery&Itemid=58#joomimg data 26/08/2011 godzina: 21 ok Devi: ja już Cię widze jak gume palisz na podsklepowym parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Devi: ja już Cię widze jak gume palisz na podsklepowym parkingu tzn ja nie jestem fanem akurat palenia gumy, ale myślę, że dużo by się znalazło chętnych do palenia i oglądania, gdyby udało się kiedyś zorganizować jakiegoś legala w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) a tak przy okazji: ktoś kiedyś próbował organizować palenie gumy na parkingu sklepowym za zgodą właściciela sklepu ? Nie konkretnie palenie gumy, ale znajomi jeździli jeszcze 2 miechy temu na Ursus i za drobną opłatą u stróża (przelewem ) mieli do dyspozycji teren między jakimiś budynkami do driftu - nie wiem dokładnie jak to wygląda, bo nigdy nie byłam, ale nawierzchnia niekoniecznie jest torowa, bo chłopaki upalają beemki.. Poza tym niedaleko Wawy są parkingi, na które można podlecieć - ja byłam ostatnio i nikt się o nic nie czepiał, ale byliśmy na dwa auta, no i nie paliliśmy gumy, tylko próbowaliśmy sobie boczki...Dostępne na 100% raz w tygodniu w nocy, w resztę dni mogą być zastawione. Tyle, że tam nie ma żadnej knajpy żeby posiedzieć, takie zadupie Wygląda to tak: http://imageshack.us/photo/my-images/854/mapzo.jpg/ Tam gdzie na foto są Tiry są też krawężniki, na pozostałych kostka, chyba.... w każdym bądź razie równo. Co do spota, to jeśli bedę w Wawie to podlecę Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez ewa_hb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale burdello sie zrobiło z tematami. W zasadzie nie wiem który wątek jest o czym. Devi dziwiłeś się ze u nas trzeba dużo scrolować ale ... wszystko jest na swoim miejscu - tu raczej jest miszmasz. Ale ja nie o tym. co do spocisza z Infi- to ja jak najbardziej, problem jest tylko w tym ze aktywność u nas na forum w czasie wakacji praktycznie zerowa. Ale co tam... przyspamuje może ktoś się zgłosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi