Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szkoła jazdy Wróbla i inne. Warto? Jeśli tak to gdzie?

ewa_hb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na kielce nie jeźdże bo nie pasuje mi strasznie ten tor :/

można na poznań, ostatnio ciągle są tam imprezy otwarte: http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=8153

niestety 5-6 stówek :( i od cholery daleko (z wawy)

Ja proponuje parking Real niedaleko ul. Ostrobramskiej przy zajezdni MZA ( duży parking : )

a tak przy okazji: ktoś kiedyś próbował organizować palenie gumy na parkingu sklepowym za zgodą właściciela sklepu ?

ASS dobry pomysł z tym spotem.

O którą knajpe Ci chodzi ?

Na kielce nie jeźdże bo nie pasuje mi strasznie ten tor :/

23 wracam do PL to bardzo chętnie bym jakiegoś spota zaliczył.

Proponuje 26 ( piątek godz. 21.00 ) miejsce do ustalenia ( zgłaszać propozycje )

Ja proponuje parking Real niedaleko ul. Ostrobramskiej przy zajezdni MZA ( duży parking : )

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Jubilerska+5,+Warszawa&daddr=Ostrobramska,+Warszawa&hl=pl&geocode=%3BCeG0pTJKpGBVFV8IHQMdhv9BASnTMhsAj80eRzGG1bMPFLZeqQ&abauth=2d299f64:GcPCEtl6VL7LVCb2hsIn9i_55PU&mra=ls&vps=2&ei=aEJOTriQPMGkOpTG5YkM&jsv=361c&sll=52.233911,21.118877&sspn=0.010684,0.023346&vpsrc=6&num=10&abstate=ddw0:actbar-saveto

(punkt A )

Kto się pisze ?

1.Andy

2. AAS

Moja propozycja: http://tetaslibres.pl/index.php?view=detail&id=8&option=com_joomgallery&Itemid=58#joomimg

data 26/08/2011 godzina: 21 ok

Devi: ja już Cię widze jak gume palisz na podsklepowym parkingu :)

Devi: ja już Cię widze jak gume palisz na podsklepowym parkingu :)

tzn ja nie jestem fanem akurat palenia gumy, ale myślę, że dużo by się znalazło chętnych do palenia i oglądania, gdyby udało się kiedyś zorganizować jakiegoś legala w Warszawie

a tak przy okazji: ktoś kiedyś próbował organizować palenie gumy na parkingu sklepowym za zgodą właściciela sklepu ?

Nie konkretnie palenie gumy, ale znajomi jeździli jeszcze 2 miechy temu na Ursus i za drobną opłatą u stróża (przelewem ;) ) mieli do dyspozycji teren między jakimiś budynkami do driftu - nie wiem dokładnie jak to wygląda, bo nigdy nie byłam, ale nawierzchnia niekoniecznie jest torowa, bo chłopaki upalają beemki.. :P

Poza tym niedaleko Wawy są parkingi, na które można podlecieć - ja byłam ostatnio i nikt się o nic nie czepiał, ale byliśmy na dwa auta, no i nie paliliśmy gumy, tylko próbowaliśmy sobie boczki...Dostępne na 100% raz w tygodniu w nocy, w resztę dni mogą być zastawione. Tyle, że tam nie ma żadnej knajpy żeby posiedzieć, takie zadupie ;)

Wygląda to tak: http://imageshack.us/photo/my-images/854/mapzo.jpg/

Tam gdzie na foto są Tiry są też krawężniki, na pozostałych kostka, chyba....:P w każdym bądź razie równo.

Co do spota, to jeśli bedę w Wawie to podlecę :)

Edytowane przez ewa_hb
  • Upvote 1

Ale burdello sie zrobiło z tematami. W zasadzie nie wiem który wątek jest o czym.

Devi dziwiłeś się ze u nas trzeba dużo scrolować ale ... wszystko jest na swoim miejscu - tu raczej jest miszmasz.

Ale ja nie o tym.

co do spocisza z Infi- to ja jak najbardziej, problem jest tylko w tym ze aktywność u nas na forum w czasie wakacji praktycznie zerowa.

Ale co tam... przyspamuje może ktoś się zgłosi.