Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 gdy kupiłem samochód podjechałem zaliczyc przegląd wszystko ładnie poszło tylko gościu zwrócił mi uwage na to że biegi nie dość dobrze wchodza. I fakt w porównaniu do audi brata u mnie w nissanie luźny jest. np kiedys mając na 1 myślałem że jest na biegu jałowym. Co może byc przyczyną luzów w skrzyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 to raczej nie w skrzyni, sprawdź tulejki na drążkach do zmiany biegów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B.A.R.T.E.K Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ok sprawdze wymiana jest ciezka czy samemu jestem w stanie to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 da radę samemu tylko trzeba pod auto wejść. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75772-p11-luzy-na-drazku-zmiany-biegow/page__p__795541__hl__luzy__fromsearch__1#entry795541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.