Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

dziwne objawy ściągania w prawo

Gość danybe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum ale mam taki problem z moim busem, mianowicie jadąc np po autostradzie w pewnych momentach jest szarpniecie w prawo, podczas dodawania gazu lu puszczenia objawy sa takie same. Myślałem że to problem z zawieszeniem ale powymieniałem wszystko co się dało i nic to nie dało. Ustawiłem geometrie i nadal to samo , już niewiem co to może być? Pomóżcie

Pozdrawiam

Witam

Jestem nowy na forum ale mam taki problem z moim busem, mianowicie jadąc np po autostradzie w pewnych momentach jest szarpniecie w prawo, podczas dodawania gazu lu puszczenia objawy sa takie same. Myślałem że to problem z zawieszeniem ale powymieniałem wszystko co się dało i nic to nie dało. Ustawiłem geometrie i nadal to samo , już niewiem co to może być? Pomóżcie

Pozdrawiam

Był już kiedyś podobny problem opisywany (chyba forum Primery, trzebaby poszukać), kolega też wszystko posprawdzał i nic, na końcu okazało się, że sanki zawieszenia miały luzy, przez co cały zawias przedni się przesuwał. Na kanał, z łomem pod auto i szarpać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...