Gość jozek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam, Kupiłem taki przełacznik: ponieważ najbardziej pasuje mi wizualnie, do mojego "projektu" proszę Was o podpowiedź jak wyprowadzone sa piny w tym przełączniku, oszczędzicie mi sporo czasu pozdrawiam Józek IKL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Weź omomierz (lub wybierz tryb "beeper'a" w multimetrze elektronicznym) i sprawdź... Tj. przetestuj każdą kombinację podłączeń (bez i z naciskaniem przycisków) - nie ma ich tak dużo. Nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy. PS. Lanos 1.6? - jaki to typ Primery P12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jozek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Weź omomierz (lub wybierz tryb "beeper'a" w multimetrze elektronicznym) i sprawdź... Tj. przetestuj każdą kombinację podłączeń (bez i z naciskaniem przycisków) - nie ma ich tak dużo. To jest oczywiste, ale nie o to pytalem. PS. Lanos 1.6? - jaki to typ Primery P12 Sedan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milsa666 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To jest oczywiste, ale nie o to pytalem. No to nie wiem o co pytasz... Ja zrozumiałem, że chodzi o twój zakupiony przełącznik. Jeżeli chodzi ci o to jak jest połączony "oryginalny" przełącznik to masz kilka stron z serwisówki (szczególnie strona BL-17). BL.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.