Corey Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Szukam zamienników - bo raczej dedykowanych nie znajdę - uszczelek do okien w drzwiach przednich i tylnich do king cab D21 najbardziej to listwe dociskową? to co trzyma od zewnątrz szybę. Macie na to jakiś patent / zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 problem mnie jakby na razie nie dotyczy, nie specjalnie też bym chciał wydłubywać uszczelkę żeby się jej przyglądać ale tutaj jest duży wybór http://www.specgum.pl/products_new.php może da się jakaś dobrać, a może coś od FSO podejdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Chciałbym dać auto do malowania ale po wstępnej wizycie lakiernik powiedział że będzie problem bo jak zdejmie uszczelki to już ich nie zamontuje - się rozpadają. Oglądałem w jednym sklepie z wyrobami z gumy - niestety nie widziałem u nich nic co mogę zastosować - pan nawet był tak miły że wyszedł i starał się coś dopasować - może inny sklep to może mieć. Na razie mam czas do wiosny może coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.