INC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 1. czy ta taka puszke ktora jest zamocowana do wlotu powietrza do filtra mozna wywalic ? (nie chodzi mi o puszke filtra ofcourse tylko o ta puszke ktora jest zaraz za wlotem powietrza a przed puszka filtra) kurde mam nadzijee ze ktos zakuma o oc mi chodzi to do czegos potrzebne ?? bo chcialem sobie puscic zimne powietrze ze zdezaka do puszki pomijajac fabryczny wlot. 2. nie mam wspomagania kiery. mam teraz opony 170/65/R13... :/ czy jak zmienie na 185/60/R14 duzo ciezej bedzie krecic kierownica ?? :D A ile by kosztowalo wsadzenie wspomagania od innej N15 ?? ;];] (pompa,maglownica i inne pierdy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 2 szybkie odpowiedzi: 1. pelna dowolnosc, wywalasz co ci sie podoba, u mnie juz jej dawno nie ma (jesli o nia chodzi) 2. poczujesz roznice napewno, ale jakie beda rece wypakowane po pewnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 1. można wywalić, ale mogą być tego pewne skutki: - dolot może być głośniejszy - w pewnym zakresie obrotów może gorzej ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 2 szybkie odpowiedzi: 1. pelna dowolnosc, wywalasz co ci sie podoba, u mnie juz jej dawno nie ma (jesli o nia chodzi) 2. poczujesz roznice napewno, ale jakie beda rece wypakowane po pewnym czasie nie chodzi mi o ta w zdezaku... zaraz zrobie foto to sie wszystko wyjasni co do kierownicy bez wspomagania to meczace moze byc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jeśli chodzi Ci o rezonator to chyba można, w każdym razie u mnie go nie ma i jakoś jeżdzę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Taa... Ta puszke o ktorej mowisz mozesz wywalic. Zmniejszy Ci sie objetosc dolotu ale te sportowe wychodza mniejsze niz seryjny. Nie zapomnij zaslepic tej dziury od dolu co zostanie! 8) Nie wiem jak w Almerce, ale pewnie tak samo jak u mnie, mozesz przyciac dolot tak zeby nie zaczynal sie w miejscu gdzie masz reflektor tylko zeby mogl sobie jakos oddychac. Kup rure wentylacyjna i poprowac dolot od zderzaka do tej dziury kolo akumulatora. Poprawi sie nieco elastycznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 - dolot może być głośniejszy jezeli bedzie doprowadzona rura bezposrednio spod zderzaka do seryjnej puszki to roznica nie powinna byc duza, u siebie tez probowalem taki wariant i bylo minimalnie glosniej niz w serii a duzo ciszej niz ze stozkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no teraz juz chyba wiadomo o co be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a ja mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 KaZeLot, jak poradziłeś sobie z dostrojeniem na gazie? Umnie po zamontowaniu takiego patentu wogóle nie chciał chodzić na gazie. Mam II gen. pełna elektronika, silnik krokowy na parowniku i na wężu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 KaZeLot,jak poradziłeś sobie z dostrojeniem na gazie? Proponuję na ten temat kontynuować dyskusję w tym wątku http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...04&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no to juz wiem co z dolotem ;] a ktos odpowie mi na to pytanie o braku wspomagania i zmianie gum ze 170 na 185 ?? duzo ciezej bedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasil Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Czy ten rezonator to jest to?? bo zdjecie INC, wygaslo i nie mam jak sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasil Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie chodzi mi o tłumik szmerow. No chyba ze on inaczej nazywa sie "rozonator" INC tez napisal ze nie o tym miał na myśli. No i chcialem sie dowiedziec co przedstawialo zdjecie jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi