Gość Virgo_ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czy wie ktoś, gdzie można dostać tuleje drążka tylnego poprzecznego? W Szczecinie jest trudna do zdobycia, ASO juz dawno skreslilem z listy. Foto tulejki, którą potrzebuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://tedgum.pl/sklep/product_info.php?cPath=33_686_2148_4757&products_id=2777&osCsid=a93f33887dd2ea61d82de3cd148a47b2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Virgo_ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wiekie dzieki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Napisz jeszcze, czym Ci się objawiało "wyrobienie" tej tulejki. Bo ja dzisiaj właśnie wymieniłem tuleje na wahaczach z przodu, przednie zawieszenie pracuje cichutko - ale z tyłu coś stuka na nierównościach. Amortyzatory wykluczam, bo w tamtym roku zmieniałem. I też się zastanawiam, czy to przypadkiem nie ta tulejka. Z wymianą dużo problemów jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Virgo_ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Objawia sie to: 1) widac, ze u mnie praktycznie ta tuleja nie istnieje, wykruszyla sie po prostu 2) na faldach, muldach slychac pukanie, grzechotanie 3) tył auta ucieka na zakretach troche Zastanawiam sie teraz czy tuleja, ktora zaznaczylem na foto, to nie jest ta "do piasty" czy "do nadwozia" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.