madmen Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 od kilku tygodni mam okazje ujeżdzać 350z 2005 automat w Łodzi i okolicach. Czy jest u nas jakiś sprawdzony warsztat gdzie znają te auta ? Chodzi o standardowe sprawy, jak olej, filtry i inne sprawy. Słyszałem tylko, że w ASO nissana dość źle się obchodzą z tymi autami, bo słabo je znają, ale może macie własne doświadczenia. W ostateczności na poważniejsze akcje mogę się wybrać do Wawy, więc jaki tam polecacie też napiszcie. Drugi problem - mam amerykańską nawigacje xanavi 6.0 - czyli tą do której nigdy nie wyszły polskie mapy. Czy ktoś może poradzić jakieś sensowne rozwiązanie, aby fabryczna navi nie była całkowicie bezużyteczna... Rozumiem, że bez kosztów się nie obejdzie. I jeszcze jedno czy ktoś kiedykolwiek był automatem 350z na hamowni ? Podobno to niebezpieczne dla skrzyni ? Z góry dzięki za wszelkie porady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 od kilku tygodni mam okazje ujeżdzać 350z 2005 automat w Łodzi i okolicach. Czy jest u nas jakiś sprawdzony warsztat gdzie znają te auta ? Chodzi o standardowe sprawy, jak olej, filtry i inne sprawy. do oleju i filtrów to chyba nie trzeba być specjalistą, byleś tylko sam kupił części bo inaczej Ci wsadzą papier toaletowy i zaleją minerałem a na większe serwisowanie to np TG Auto, 4Turbo, 7Motorsport, VTG do W-wy zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.