madmen Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 od kilku tygodni mam okazje ujeżdzać 350z 2005 automat w Łodzi i okolicach. Czy jest u nas jakiś sprawdzony warsztat gdzie znają te auta ? Chodzi o standardowe sprawy, jak olej, filtry i inne sprawy. Słyszałem tylko, że w ASO nissana dość źle się obchodzą z tymi autami, bo słabo je znają, ale może macie własne doświadczenia. W ostateczności na poważniejsze akcje mogę się wybrać do Wawy, więc jaki tam polecacie też napiszcie. Drugi problem - mam amerykańską nawigacje xanavi 6.0 - czyli tą do której nigdy nie wyszły polskie mapy. Czy ktoś może poradzić jakieś sensowne rozwiązanie, aby fabryczna navi nie była całkowicie bezużyteczna... Rozumiem, że bez kosztów się nie obejdzie. I jeszcze jedno czy ktoś kiedykolwiek był automatem 350z na hamowni ? Podobno to niebezpieczne dla skrzyni ? Z góry dzięki za wszelkie porady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W dniu 24.08.2011 o 19:15, madmen napisał: od kilku tygodni mam okazje ujeżdzać 350z 2005 automat w Łodzi i okolicach. Czy jest u nas jakiś sprawdzony warsztat gdzie znają te auta ? Chodzi o standardowe sprawy, jak olej, filtry i inne sprawy. do oleju i filtrów to chyba nie trzeba być specjalistą, byleś tylko sam kupił części bo inaczej Ci wsadzą papier toaletowy i zaleją minerałem a na większe serwisowanie to np TG Auto, 4Turbo, 7Motorsport, VTG do W-wy zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.