devi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 widzę, że za wiele się nie urodziło. ale nie jest źle. Umówiłem sie z Recepcionistką, żę dam jej odpowiedź do wtorku czy bierzemy 1, czy 2 domki. Co do atrakcji, to tak jak pisałem, więcej nie wycicśniemy z miejscówki. 1.worm 2.utaszo + girl 3.. P.s. przecież możemy rozmawiać tylko i wyłącznie o wyścigach ( zamówimy pizze, napijemy się wódeczki a potem wpadną dupeczki, albo odwrotnie :-), jak ostatnio chciałem zorganizować zlot to też 4-5 osób się zgłosiło, dobrze by było aby było więcej. Co z tym lotniskiem ? widziałeś to ? to nie jest trawiaste lotnisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sry panowie i panie ale nie mam ochoty na wypad choć dupeczkowo-pizzowa impreza w rytmie przebojów wóódeckiego brzmi zachęcająco. Puki co będę wam kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sry panowie i panie ale nie mam ochoty na wypad choć dupeczkowo-pizzowa impreza w rytmie przebojów wóódeckiego brzmi zachęcająco. Puki co będę wam kibicował wypowiedź wewnętrznie sprzeczna, chyba można uznać, że jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 tu jest link ze zlotu na tym lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 niech Łodź przyjedzie sie pochwalic do Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 niech Łodź przyjedzie sie pochwalic do Piotrkowa x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Chętnie przejade się do Was w kóryś weekend. Acha, mam do dyspozycji książkę serwisową, książkę gwarancyjną i instrukcje obsługi gdyby ktoś chciał spojrzeć na systematyczność wymian itp. to jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To weź wybierz taki weekend, żebym ja też była albo się może kiedyś, jak będę w łodzi u psiapsióły, ustawimy, bo ja na co dzień siedzę w mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Robi się wiosennie wiec można zorganizować jakiegoś grilla w weekend lub spotkanie gdzieś w łódzko-mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Robi się wiosennie wiec można zorganizować jakiegoś grilla w weekend lub spotkanie gdzieś w łódzko-mazowieckim. Ja jestem jak najbardziej za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 To weź wybierz taki weekend, żebym ja też była albo się może kiedyś, jak będę w łodzi u psiapsióły, ustawimy, bo ja na co dzień siedzę w mazowieckim Ja jestem z Rawy (choć mam wpisane łódzkie). Generalnie to po drodze między Piotrkowem a Wawą. Ale w Łodzi bardzo często bywam więc zapakuje swoją połówkę i możemy się przejechać Dobrze aby parę innych osób z klubu też się spotkało. Czy ktoś wybiera sie na spot klubowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja jestem z Rawy (choć mam wpisane łódzkie). Generalnie to po drodze między Piotrkowem a Wawą. Ale w Łodzi bardzo często bywam więc zapakuje swoją połówkę i możemy się przejechać Dobrze aby parę innych osób z klubu też się spotkało. Czy ktoś wybiera sie na spot klubowy? O kurde, a ja jakoś żyłam w świadomości, że z Łodzi konkretnie No Rawa to wiem gdzie jest, bo od 5 lat jeżdżę między wawą i p-kowem Ja na spot klubowy, ten ogólny na chwilę obecną nie jadę. Dobra, nie róbmy off topa, zaraz przeniosę te posty do tematu o spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Spot jest gdzieś pod Olsztynem więc pare Km jest, ale jest troche osób w mazowieckim i łódzkim żeby się spotkać. Może jeszcze ktoś z dalszych zakątków będzie miał chęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) byłoby super się spotkać, ale cały zeszły rok nam nie wyszło, więc.... Może nie ma co złorzeczyć, jeśli dojdzie do konkretów postaram się bardzo przyjechać. póki co proponuję okoliczna imprezę: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Marca 2012 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W poniedziałek wielkanocny od godziny 12... super termin wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 w zeszłym roku też odbywało sie to w Lany poniedziałek - byłem do 13-tej - póxniej pojechałem sie oswiadczyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) W zeszłym tygodniu mały spot-Kregon,Boberek,Zdz -po drodze minęliśmy zaparkowaną Zetke niezrzeszoną,ale właściciela nie było widać więc nie było jak wręczyć zaproszenia. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez ZdzPoz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zdz, Boberek, może mała powtórka? Ale z większym nastawianiem na 'upalanie' Tylko jak mają być fotki to dajcie znać wcześniej... Chociaż omiotę swoją Nysę z liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 jak coś to 22-24 października będę w Poznaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Heh... Muszę przyznać, że Boberek jest szybszy od mojej klawiatury. Jeszcze nie wcisnąłem enter na koniec pisania poprzedniego posta, a on już dzwonił, że trzeba się spotkać BossNY, daj znać kilka dni wcześniej. Jak będziesz na 100% to nie widzę przeszkód, żebyśmy się spotkali Jak znam Boberka to też znajdzie czas. A może się zgłosi ktoś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Spoko, dam znać.. zresztą już z Boberkiem pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Jest parę Zetek aby spotkać się w Wawie, jakimś wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Mysle, ze spokojnie:-) Tylko trzeba zebrac ludzi. Ja i Ewa jestesmy zawsze chetni :-) Wysyłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Mysle, ze spokojnie:-) Tylko trzeba zebrac ludzi. Ja i Ewa jestesmy zawsze chetni :-) Wysyłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk 2 No to super. To kiedy by Wam pasowało? Jeśli bedzię to późny wieczór to jestem w stanie się dostosować Może jak na wirażowej już nie ma "streetstandingu" to tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi