Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spoty i zloty miejscowe ;)

ewa_hb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

widzę, że za wiele się nie urodziło.

ale nie jest źle. Umówiłem sie z Recepcionistką, żę dam jej odpowiedź do wtorku czy bierzemy 1, czy 2 domki.

Co do atrakcji, to tak jak pisałem, więcej nie wycicśniemy z miejscówki.

1.worm

2.utaszo + girl

3..

P.s. przecież możemy rozmawiać tylko i wyłącznie o wyścigach ( zamówimy pizze, napijemy się wódeczki a potem wpadną dupeczki, albo odwrotnie :-),

jak ostatnio chciałem zorganizować zlot to też 4-5 osób się zgłosiło, dobrze by było aby było więcej.

Co z tym lotniskiem ? widziałeś to ? to nie jest trawiaste lotnisko ? ;)

Sry panowie i panie ale nie mam ochoty na wypad choć dupeczkowo-pizzowa impreza w rytmie przebojów wóódeckiego brzmi zachęcająco. :dribble:

Puki co będę wam kibicował :)

Sry panowie i panie ale nie mam ochoty na wypad choć dupeczkowo-pizzowa impreza w rytmie przebojów wóódeckiego brzmi zachęcająco. :dribble:

Puki co będę wam kibicował :)

wypowiedź wewnętrznie sprzeczna, chyba można uznać, że jej nie ma :whistle:

• 6 miesięcy temu...

Chętnie przejade się do Was w kóryś weekend. Acha, mam do dyspozycji książkę serwisową, książkę gwarancyjną i instrukcje obsługi gdyby ktoś chciał spojrzeć na systematyczność wymian itp. to jestem do dyspozycji.

To weź wybierz taki weekend, żebym ja też była :D albo się może kiedyś, jak będę w łodzi u psiapsióły, ustawimy, bo ja na co dzień siedzę w mazowieckim :P

Robi się wiosennie wiec można zorganizować jakiegoś grilla w weekend lub spotkanie gdzieś w łódzko-mazowieckim.

Robi się wiosennie wiec można zorganizować jakiegoś grilla w weekend lub spotkanie gdzieś w łódzko-mazowieckim.

Ja jestem jak najbardziej za.

To weź wybierz taki weekend, żebym ja też była :D albo się może kiedyś, jak będę w łodzi u psiapsióły, ustawimy, bo ja na co dzień siedzę w mazowieckim :P

Ja jestem z Rawy (choć mam wpisane łódzkie).

Generalnie to po drodze między Piotrkowem a Wawą. Ale w Łodzi bardzo często bywam więc zapakuje swoją połówkę i możemy się przejechać

Dobrze aby parę innych osób z klubu też się spotkało.

Czy ktoś wybiera sie na spot klubowy?

Ja jestem z Rawy (choć mam wpisane łódzkie).

Generalnie to po drodze między Piotrkowem a Wawą. Ale w Łodzi bardzo często bywam więc zapakuje swoją połówkę i możemy się przejechać

Dobrze aby parę innych osób z klubu też się spotkało.

Czy ktoś wybiera sie na spot klubowy?

O kurde, a ja jakoś żyłam w świadomości, że z Łodzi konkretnie :D No Rawa to wiem gdzie jest, bo od 5 lat jeżdżę między wawą i p-kowem :P

Ja na spot klubowy, ten ogólny na chwilę obecną nie jadę.

Dobra, nie róbmy off topa, zaraz przeniosę te posty do tematu o spotkaniach :P

Spot jest gdzieś pod Olsztynem więc pare Km jest, ale jest troche osób w mazowieckim i łódzkim żeby się spotkać.

Może jeszcze ktoś z dalszych zakątków będzie miał chęci?

byłoby super się spotkać, ale cały zeszły rok nam nie wyszło, więc.... Może nie ma co złorzeczyć, jeśli dojdzie do konkretów postaram się bardzo przyjechać.

póki co proponuję okoliczna imprezę:

beznazwy1gg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez utaszo

w zeszłym roku też odbywało sie to w Lany poniedziałek - byłem do 13-tej - póxniej pojechałem sie oswiadczyć :-)

• 4 miesiące temu...

W zeszłym tygodniu mały spot-Kregon,Boberek,Zdz -po drodze minęliśmy zaparkowaną Zetke niezrzeszoną,ale właściciela nie było widać więc nie było jak wręczyć zaproszenia.

img1790w.th.jpg

img1791sl.th.jpg

Edytowane przez ZdzPoz
  • Upvote 1

• 4 tygodnie później...

Zdz, Boberek, może mała powtórka? Ale z większym nastawianiem na 'upalanie' :devil:

Tylko jak mają być fotki to dajcie znać wcześniej... Chociaż omiotę swoją Nysę z liści :P

Heh... Muszę przyznać, że Boberek jest szybszy od mojej klawiatury. Jeszcze nie wcisnąłem enter na koniec pisania poprzedniego posta, a on już dzwonił, że trzeba się spotkać :D

BossNY, daj znać kilka dni wcześniej. Jak będziesz na 100% to nie widzę przeszkód, żebyśmy się spotkali :) Jak znam Boberka to też znajdzie czas. A może się zgłosi ktoś więcej :)

• 4 tygodnie później...

Mysle, ze spokojnie:-) Tylko trzeba zebrac ludzi. Ja i Ewa jestesmy zawsze chetni :-)

Wysyłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk 2

Mysle, ze spokojnie:-) Tylko trzeba zebrac ludzi. Ja i Ewa jestesmy zawsze chetni :-)

Wysyłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk 2

No to super.

To kiedy by Wam pasowało? Jeśli bedzię to późny wieczór to jestem w stanie się dostosować :) Może jak na wirażowej już nie ma "streetstandingu" to tam?