Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spoty i zloty miejscowe ;)

ewa_hb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... Muszę przyznać, że Boberek jest szybszy od mojej klawiatury. Jeszcze nie wcisnąłem enter na koniec pisania poprzedniego posta, a on już dzwonił, że trzeba się spotkać :D

BossNY, daj znać kilka dni wcześniej. Jak będziesz na 100% to nie widzę przeszkód, żebyśmy się spotkali :) Jak znam Boberka to też znajdzie czas. A może się zgłosi ktoś więcej :)

W następny poniedziałek z Boberkiem planujemy spota, Kregon znajdziesz trochę czasu?

a może ktoś jeszcze z Poznania lub okolic będzie chętny?

Ja jestem za.

No to działamy.

Czas: Niedziela 21 października godzina 20:00

Miejsce: ulica Wirażowa (cargo) na mapie pokazane miejsce gdzie możemy spokojnie zaparkować

dd8f2b46582c57ffmed.jpg

Azim-potwierdź czy Ci pasuje termin

Bartek Z33-potwierdź czy Ci pasuje termin

Ewa -potwierdź termin i weź ze sobą ta półeczkę

Tomek85-wpadnij to Ci pokaże jak mi obszyli gałkę zmiany biegów skórą

Jesli pominąłem kogoś z wawy/okolic to przepraszam ,długo tu nie funkcjonuje. :) Czekam na odpowiedzi.

Edytowane przez Mateus350Z

Ziomuś.. ale Cargo jest już zamknięte i ogrodzone od 2 tygodni

Znam inną, klimatyczną miejsówę przy galerii mokotów. Ja się dostosuję

Pozdro

Zgadza się ale ten parking co zaznaczyłem jest otwarty a spokojnie z 10 aut tam wejdzie.

i będziemy mieli ładną prostą ,co by się spróbować :)

Będę.

P.S. Co jeśli będzie mocno padać?

Podobno ma być ładnie. Ewentualnie polecimy na jakieć CH.

Podaję swój numer telefonu jakby ktoś miał problem z trafieniem itd 512-342-327.

Pozdrawiam

Mateusz.

Ja odpadam, jutro prowadzę auto do mechanika i odbiorę pewnie w poniedziałek/wtorek... Półkę podam komuś... hmm.. Bartek/Strider? Jutro bym Wam podrzuciła gdzieś do Wawy... Coooooooooo???? :) Może być Mat? W sumie bez różnicy od kogo sobie odbierzesz :)

Ja odpadam, jutro prowadzę auto do mechanika i odbiorę pewnie w poniedziałek/wtorek... Półkę podam komuś... hmm.. Bartek/Strider? Jutro bym Wam podrzuciła gdzieś do Wawy... Coooooooooo???? :) Może być Mat? W sumie bez różnicy od kogo sobie odbierzesz :)

No, a może jakąś inną fura podlecisz. Albo może ktoś Cię zgarnię? :) taki kobiecy akcent się przyda ,żeby chamstwa nie było :)

Subaru nie wezmę, bo nawet nie chce :D A nie chce żeby ktoś po mnie przyjeżdżał 45km i później tyle odwoził, bo bym się z tym niekomfortowo czuła. Towarzystwo jest kulturalne, bez chamstwa :P Także spoko ;) Zaraz do chopaków zadzwonię i coś się postaram ustalić ;]

Dzięki wielkie za spotkanie - nie spodziewałem się 8 Zetek. Super przejazd przez miasto ,parę kresek. Do następnego.

Jak macie jakieś foty to wrzucajcie.

f6faaaa441036535med.jpg

Edytowane przez Mateus350Z
  • Upvote 2

Założę tą grupę Zetek na fb tak jak gadaliśmy :)

https://www.facebook.com/bszmyt?ref=tn_tnmn zapraszajcie mnie a ja dodam do grupy bo tajną zrobimy. Piszcie w wiadomościach, żeby Was dodać :)

Edytowane przez BartekZ33

Który z was panowie pokazywal ze ma zamontowane słowniki pokrywy silnika?

Pomarańczowy sprzęt bez taurbo za to z grafitowymi kutymi felgami

Ps spot wyjebany. Zaczął sie super, a przebita na S8 trafiony w punkt

Idzie zima, więc będzie łatane bokiem;] ale pamiętajcie o zimóweczkach - w GRJ promocja na opony i wymianę, zapraszamy!!

Oferta na nadchodzącą zimę :)

post-56959-0-98748500-1351079670_thumb.jpg

Edytowane przez Azim