BossNY Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Heh... Muszę przyznać, że Boberek jest szybszy od mojej klawiatury. Jeszcze nie wcisnąłem enter na koniec pisania poprzedniego posta, a on już dzwonił, że trzeba się spotkać BossNY, daj znać kilka dni wcześniej. Jak będziesz na 100% to nie widzę przeszkód, żebyśmy się spotkali Jak znam Boberka to też znajdzie czas. A może się zgłosi ktoś więcej W następny poniedziałek z Boberkiem planujemy spota, Kregon znajdziesz trochę czasu? a może ktoś jeszcze z Poznania lub okolic będzie chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azim Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jest parę Zetek aby spotkać się w Wawie, jakimś wieczorem? Ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Ja jestem za. No to działamy. Czas: Niedziela 21 października godzina 20:00 Miejsce: ulica Wirażowa (cargo) na mapie pokazane miejsce gdzie możemy spokojnie zaparkować Azim-potwierdź czy Ci pasuje termin Bartek Z33-potwierdź czy Ci pasuje termin Ewa -potwierdź termin i weź ze sobą ta półeczkę Tomek85-wpadnij to Ci pokaże jak mi obszyli gałkę zmiany biegów skórą Jesli pominąłem kogoś z wawy/okolic to przepraszam ,długo tu nie funkcjonuje. Czekam na odpowiedzi. Edytowane 19 Października 2012 przez Mateus350Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azim Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ziomuś.. ale Cargo jest już zamknięte i ogrodzone od 2 tygodni Znam inną, klimatyczną miejsówę przy galerii mokotów. Ja się dostosuję Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 jak w niedziele to ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ziomuś.. ale Cargo jest już zamknięte i ogrodzone od 2 tygodni Znam inną, klimatyczną miejsówę przy galerii mokotów. Ja się dostosuję Pozdro Zgadza się ale ten parking co zaznaczyłem jest otwarty a spokojnie z 10 aut tam wejdzie. i będziemy mieli ładną prostą ,co by się spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jestem baaardzo za ostatnio chyba tam się widzieliście. Takie info z miasta dotarło do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Będę. P.S. Co jeśli będzie mocno padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Będę. P.S. Co jeśli będzie mocno padać? Podobno ma być ładnie. Ewentualnie polecimy na jakieć CH. Podaję swój numer telefonu jakby ktoś miał problem z trafieniem itd 512-342-327. Pozdrawiam Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja odpadam, jutro prowadzę auto do mechanika i odbiorę pewnie w poniedziałek/wtorek... Półkę podam komuś... hmm.. Bartek/Strider? Jutro bym Wam podrzuciła gdzieś do Wawy... Coooooooooo???? Może być Mat? W sumie bez różnicy od kogo sobie odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja odpadam, jutro prowadzę auto do mechanika i odbiorę pewnie w poniedziałek/wtorek... Półkę podam komuś... hmm.. Bartek/Strider? Jutro bym Wam podrzuciła gdzieś do Wawy... Coooooooooo???? Może być Mat? W sumie bez różnicy od kogo sobie odbierzesz No, a może jakąś inną fura podlecisz. Albo może ktoś Cię zgarnię? taki kobiecy akcent się przyda ,żeby chamstwa nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Subaru nie wezmę, bo nawet nie chce A nie chce żeby ktoś po mnie przyjeżdżał 45km i później tyle odwoził, bo bym się z tym niekomfortowo czuła. Towarzystwo jest kulturalne, bez chamstwa Także spoko Zaraz do chopaków zadzwonię i coś się postaram ustalić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Moj numer masz jak cos to dzwon pisz to mi dasz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Pogoda zapowiada się ładna - widzimy się jutro o 20 do zobaczenia. Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azim Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 See ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Dzięki wielkie za spotkanie - nie spodziewałem się 8 Zetek. Super przejazd przez miasto ,parę kresek. Do następnego. Jak macie jakieś foty to wrzucajcie. Edytowane 22 Października 2012 przez Mateus350Z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azim Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nice;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Założę tą grupę Zetek na fb tak jak gadaliśmy https://www.facebook.com/bszmyt?ref=tn_tnmn zapraszajcie mnie a ja dodam do grupy bo tajną zrobimy. Piszcie w wiadomościach, żeby Was dodać Edytowane 22 Października 2012 przez BartekZ33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 ZdzPoz, Boberek raz jeszcze dzięki za spota P.S. resztę zdjeć i film wrzucę koło czwartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 BossNY -miło było poznać :-) Dzięki też za spotkanie i udanego pobytu w Pz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Dziękuję również za miły spocik. Trochę hałasu na parkingu było, ale przynajmniej będzie porównanie dźwięku trzech różnych wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Azim Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Który z was panowie pokazywal ze ma zamontowane słowniki pokrywy silnika? Pomarańczowy sprzęt bez taurbo za to z grafitowymi kutymi felgami Ps spot wyjebany. Zaczął sie super, a przebita na S8 trafiony w punkt Idzie zima, więc będzie łatane bokiem;] ale pamiętajcie o zimóweczkach - w GRJ promocja na opony i wymianę, zapraszamy!! Oferta na nadchodzącą zimę Edytowane 24 Października 2012 przez Azim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Któreś ze zdjęć drukuję na A4, do tego ramka i ląduje na ścianie w pokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi