Gość gooru2 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam ostatnio problem z moją "złotą strzałą" Pojawił się denerwujący szum podczas przekroczenia środkowego położenia kierownicy. Na każdym łuku w lewo szumi coś z przodu. Na zakrętach w prawo to się nie dzieje. Do tego wyczuwalny jest minimalny opór na łukach w lewo oraz minimalne wibracje. Próbowałem znaleźć przyczynę. Na razie sprawdziłem wyważenie oraz dokręcenie kół. Co to może być - może zbieżność? A może podpowiecie mi koledzy, bo nasza szukajka ani google nie wskazują co to może być. Liczę na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Łożyska/piasty kół przednich. Od tego zacznij. Jak są zamienne to zrób to i zobacz czy szumi jak skręcasz w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.