słonik Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam Czy tam pasują D2S? Ktoś może mi potwierdzić markę (philips,osram?). Czy muszę znać ilość kelwinów, czy też jest jakaś standardowa. I ostatnie pytanie, na allegro z fakturą są philipsy d2s za ok 139 zł z odbiorem osobistym, w innych sklepach ok 180 zł. Czy można trafić na podróbkę ? Jeśli nie uda mi się uzyskać odpowiedzi to pozostaje wyjęcie żarówki i spisanie parametrów, ale obawiam się że może się zdarzyć brak napisu z kelwinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 D2S to do soczewek, czyli P11.144, a w Twoim przypadku to D2R, standard ma 4300K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/ksenon-xenon-d2r-niemieckie-nowe-gwar-wymiana-i1770867723.html myślałem o takim komplecie, ktoś ma doświadczenie z tą firmą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kup ;philpsa lub osram ,na allegro sa po okolo 100 za sztuke .Ja wymienialem w tamtym roku i nic niepozadanego sie nie dzieje.Uwaga na chinszczyzne nie wiadomo jaka te orginaly chinskie maja teperature podczas rzazenia sie ,w naszych nismakach sa plastikowe leflektory!!!!podaje do goscia co od niego kupilem ; polecil mi go inny klubowicz Żarówka xenon palnik żarniki D2R nowe Osram !!! (jasinski lampy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.