Gość yesithurts Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 a zatem i ja się grzecznie przywitam, jestem na etapie wchodzenia w posiadanie primery p11 2.0i SRi z 97r. mówię wchodzę w posiadanie, bo auto już mam ale jeszcze za nie nie zapłaciłem... sprawa wygląda tak że auto potrzebuje wymiany kilku części aby mogło przejść przegląd, remontuję je na własny koszt, a właściciel oznajmił że pieniądze chce po tym jak auto przejdzie... po kilku godz lektury forum już znalazłem kilka odpowiedzi co do naprawy bądź diagnostyki, sam do naprawy mam: -prawy przegób -prawy tylny czujnik abs -wymiana obu tylnych przewodów hamulcowych -kilka żarówek... gdyby ktoś miał jakieś wskazówki, rady, uwagi, cokolwiek na te tematy - proszę śmiało mówić ze mnie żaden wielki mechanior więc każda uwaga cenna powiem jeszcze że auto dość specjalne bo miało być przeznaczone jako cywilne auto policyjne, (w norwegii, bo tu aktualnie mieszkam) ale że kupiono ich ciut za dużo kilka poszło na aukcji... to też ma i trochę mocniejszy silnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jest opisane na forum jeśli o robote wymiany przegubu czy jaka firma. Poczytaj sobie też na stronie głownej -zrób to sam-, Jak czytałeś na forum to nie jest to aż takie trudne ,jeśli chodzi o przegub musisz troche poczytac w -poradach eksploatacyjnych- czy dział -primerki p10-p.11.144 - czy żarówki pewnie na desce rozdzielczej bo to bolaczka. Na forum o tym dużo jest w dziale -tuning optyczny -i na stronie głównej primerki o żarówkach na desce rozdzielczej, a w lampach przednich czy tylnich to jak w kazdych autkach zadnej filozofi nie ma . A co do czujnika abs czy przewodów hamulcowych to pewnie też ktoś napisze . Ps. Pewnie team sie rozwinie i pomoc bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boren Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 mówię wchodzę w posiadanie, bo auto już mam ale jeszcze za nie nie zapłaciłem... sprawa wygląda tak że auto potrzebuje wymiany kilku części aby mogło przejść przegląd, remontuję je na własny koszt, a właściciel oznajmił że pieniądze chce po tym jak auto przejdzie... żeby się nie okazało, że jak już przejdzie ten przegląd to właściciel się rozmyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.