Gość dziorki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, Gdzie dostane i jak wyglada łożysko w kole, tylnim (tak bym nie musial wymieniac calej piasty). Interesuje mnie takze czy trudno byloby wymienic samemu? Jaki mniej wiecej jest to koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, Gdzie dostane i jak wyglada łożysko w kole, tylnim (tak bym nie musial wymieniac calej piasty). Interesuje mnie takze czy trudno byloby wymienic samemu? Jaki mniej wiecej jest to koszt? Tylko łożysko z piastą , same łożysko nie występuje jako część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dokładnie jak pisze Nice-wawa bez piasty nie ma. I jeśli chcesz to mam używkę. Wymiana jest bardzo prosta odkręcasz koło, zdejmujesz hamulec i tarcze i tam na dwie czy trzy śruby się trzyma cała piata z łożyskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreenMan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 koledzy mają rację, tylne łożysko do P11 jest zespolone z piastą. co do kosztów, powinieneś się zmieścić w 300 PLN, tutaj masz takie łożysko koła Ashika. jeśli będziesz chciał robić sam, to trochę Ci się zajmie jeśli przedtem tego nie robiłeś, ale myślę, że dasz radę. nie jest to najtrudniejsza czynność serwisowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 koledzy mają rację, tylne łożysko do P11 jest zespolone z piastą. co do kosztów, powinieneś się zmieścić w 300 PLN, tutaj masz takie łożysko koła Ashika. jeśli będziesz chciał robić sam, to trochę Ci się zajmie jeśli przedtem tego nie robiłeś, ale myślę, że dasz radę. nie jest to najtrudniejsza czynność serwisowa Wymiana tego łożyska zajmuje 20 minut od odkręcenia koła do przykręcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubica172 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam mam tez taki mały prpblem a mianowicie mam Primere P10 i tez musze wymienic łozyska tylnie i pewnie tez sa one razem z piasta,, i czy moze mi ktos doradic gdzie najtaniej moge kupic albo moze ma ktos takie na sprzedaz bardzo mi zalezy bo juz nie da sie prawie jezdzic bo tak hałasuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Niekoniecznie musi byc lozysko razem z piasta. Jesli nie masz ABs to beda osobno. .Lozysko z piasta przychodzi do tylu jak masz ABS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.