Gość +_Bad_Boy+_+ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam moje pytanie czy jest mozliwe przełożenie kierownicy na lewą strone a jeśli tak to jakie są koszta tej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Przekładki kierownicy wiążą się z różnymi kosztami, głównie prostotą przekłdki. Im więcej tym drożej. w Skyline-ie z tego co wiem to koszta od 3000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekR33 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam, udało mi się kupić już przełożonego /mam na desce od s14/ ale orientowałem się na temat kosztów takiej imprezy to ok 10-12 tyś pln, niestety zakup podzespołów wpływa mocno na ten koszt, częsci do tych japanezów są trudne w znalezieniu, co za tym idzie - drogie. najlepiej spróbuj sam znaleźć choćby samą deske, od np s14 pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.