Gość kkkamil Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 witam. mam strasznie wysiedziane, zapadnięte przednie fotele. chciałbym je wymienić, ale szukam na pomorzu tylko ponieważ chciałbym przed zakupem pomacać żeby nie trafić na taki sam jak mój. a że jest ich jak na lekarstwo to mam pytanie czy ktoś z Was wie czy do nissana primery P11 kombi (czyli W11 bardziej) z roku 99 przed liftem pasuje fotel od jakiegoś innego modelu? nie chcę wciskać jakiegoś innego na siłę, ale może w jakimś innym modelu są identyczne? pozdrawiam. Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 witam. mam strasznie wysiedziane, zapadnięte przednie fotele. chciałbym je wymienić, ale szukam na pomorzu tylko ponieważ chciałbym przed zakupem pomacać żeby nie trafić na taki sam jak mój. a że jest ich jak na lekarstwo to mam pytanie czy ktoś z Was wie czy do nissana primery P11 kombi (czyli W11 bardziej) z roku 99 przed liftem pasuje fotel od jakiegoś innego modelu? nie chcę wciskać jakiegoś innego na siłę, ale może w jakimś innym modelu są identyczne? pozdrawiam. Kamil witam, Pisząc model masz na myśli: kombi, sedan czy np. almera? Primery przed liftem (pewnie po lifcie też) nie różnią się w środku jeżeli chodzi o siedzenia. Ja w swoim WP11 przed liftem mam siedzenia z GT (trzeba było tylko z tylną kanapą pokombinować bo inne mocowania.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.