Gość bax123 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wiatm. Niedawno zauwazylem ze nie moge przesunac fotela kierowcy do przodu, ani do tylu. Reszta zmian pozycji dziala bez zarzutu. Czy naprawa tego jest droga? Czy mozna ja zrobic samemu wymieniajac jakis silownik czy silniczek? Moja Maxi to 2001 A33 2.0 V6 z kierownica po prawej (ale to chyba nie ma znaczenia w tym przypadku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pep11500 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Znalazles/rozwiazales moze ten problem?? Mam to samo i nie siem co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spirte Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A takie pytanie zadam dziwne. Tam są takie dwa przełączniki i czy naciskaliście oba jednocześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.