Gość ogoneq Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam! Miałem "dzwona" w tył mojej Primerki P11.144 (lift)... Pytanie czy: 1. Lampy od hatchbacka będą pasować do sedana? 2. Zderzak od hatchbacka będzie pasował do sedana? Klapę bagażnika będzie się dało "wyprostować" - głównie zależy mi na w/w częściach... A jak jest z lampami od angoli (bo tego coraz więcej na Allegro)? Czy przypadkiem "wsteczny" i "przeciwmgielny tylny" nie są zamienione miejscami? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 lampy od sedana i hatchbacka są różne, ale zderzak powinien pasować, co do lamp z anglika to są odwrotne, ale załóż obie białe i tylko żarówkę czerwoną w przeciwmgielny włóż i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zderzak w hatchbacku i sedanie jest pozornie taki sam. Jednak jak mówił mi mechanik , kiedy kupowałem używany różni sie mocowaniem .Tutaj masz link do sklepu internetowego , gdzie są lampy nowe ( chiński zamiennik ) http://www.4cars.pl/c/auto_czesci/oswietlenie/NISSAN/PRIMERA_99_/lampy_tylne_i_ich_czesci.php Kupowałem takie i są OK jakościowo. Pozdrawiam - Sylvester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.