Gość 100nx&maxima Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Prostujemy maximkę po dzwonie, i trzeba było wyciągnąć silnik. Czy warto coś wymienić ? Sprawdzić , Silnik 2.0 rok 97 150tys przebiegu? CHolera jaki on ciężki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 nie powinien byc ciezki, zrobiony ze stopu alu. skoro jzu wyjety to co najwyzej poczysc, wszystko bo nie wydaje mi sie ze cokolwiek moze byc nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sprawdz poduszki silnika i skrzyni, jak silnik masz wyjętu to mozesz go ładnie oczyścić i wypoelrować to i owo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Prostujemy maximkę po dzwonie, i trzeba było wyciągnąć silnik. Czy warto coś wymienić ? Sprawdzić , Silnik 2.0 rok 97 150tys przebiegu?CHolera jaki on ciężki..... kupic nowy silnik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 albo wsadz VQ35DE. kolo ma maxime jak ja z silnikiem 3.5, sk***iel kreci 13 sek na 400m :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100nx&maxima Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 albo wsadz VQ35DE. kolo ma maxime jak ja z silnikiem 3.5, sk***iel kreci 13 sek na 400m :shock: Dobre, dobre:) Bardzo bym chciał nie powiem, ale na czyszczeniu się skończy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.