Gość kojot817 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam, jestem posiadaczem nissana primery 1.8 benzyna 2002r, niedawno zapalila mi sie kontrolka check engine, auto ma powazne spadki mocy, ktore pojawiaja sie w momencie kiedy silnik pracuje przez dluzsza chwile, mechanik ktorego odwiedzilem podlaczyl auto do komputera i odczytal nastepujacy blad: czujnik polozenia walka rozrzadu, diagnoza: trzeba wymianic czujnik!!!! co tez zrobil. problem w tym ze jeszcze tego samego dnia problem pojawil sie ponownie!!!! czy ktos mial podobny problem??? prosze o porade bo po tym co przeczytalem w internecie nie wydaje mi sie zeby sam czujnik byl problemem, problem moze byc bardziej skomplikowany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 pozamieniaj czujniki, bo są takie same i zobacz czy dalej będzie ten sam błąd, bo może już czas na łańcuch do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.