Gość cartman2507 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich! Mam pewien problem. Plastikowa osłona zegarów w moim P12 bardzo trzeszczy. Myśle, że łatwo to można skorygować podklejajac jakas gabkę w trzeszczacym miejscu. Problem tylko, że nie mogę tej osłony zdemontować. Wyglada, że jest zamocowana na zatrzaskach bo udalo mi sie ja troche odchylic ale dalej ani rusz. Zaznaczam, że jest to model po liftingu w 2005 wiec i ten element jest inny niż we wczesniejszej wersji do ktorej mam serwis manual. Czy ktoś wie jak sie do tego dobrać? Pordrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 a wstaw ten serwis manual do wersji ktorej masz moze by mi się przydał , robi sie coraz zimniej to pewnie nasili sie trzeszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.