Gość Mifal_PL Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam mam problem mianowicie samochód sam mi gaśnie nie wiem czym to morze być spowodowane gdyż auto czasami mi gaśnie.Myślałem e to jest spowodowane jakimiś zbyt wielkimi obrotami ale ta opcja odpada stwierdzam to po tym iż autko potrafi mi zgasnąć: podczas ruszania, podczas jazdy w trasie (nie dodaje wtedy gazu porostu jadę swoje) Ktoś morze mi coś poradzić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam mam problem mianowicie samochód sam mi gaśnie nie wiem czym to morze być spowodowane gdyż auto czasami mi gaśnie.Myślałem e to jest spowodowane jakimiś zbyt wielkimi obrotami ale ta opcja odpada stwierdzam to po tym iż autko potrafi mi zgasnąć: podczas ruszania, podczas jazdy w trasie (nie dodaje wtedy gazu porostu jadę swoje) Ktoś morze mi coś poradzić ?? Zacznij wpierw od podania danych X-traila (rok, on czy benzyna, pojemność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witam mam problem mianowicie samochód sam mi gaśnie nie wiem czym to morze być spowodowane gdyż auto czasami mi gaśnie.Myślałem e to jest spowodowane jakimiś zbyt wielkimi obrotami ale ta opcja odpada stwierdzam to po tym iż autko potrafi mi zgasnąć: podczas ruszania, podczas jazdy w trasie (nie dodaje wtedy gazu porostu jadę swoje) Ktoś morze mi coś poradzić ?? Witam Kolege Od razu zaznacze żem nie mechanik a nwet bym powiedział ze laik w tych sprawach, ale na mój chłopski rozum to przyczyn tego że Ci gaśnie może być na kopy, u mnie też tak było że sobie w najmniej oczekiwanym momencie gasł. ale w cześniej wiedziałeme że sie coś robi mi z rozrządem, i faktycznie po wymianie problem z gasnącym silnikeim znikł.... ale tak było u mnie a u Ciebie to może być zupełnie coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mifal_PL Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 sorry faktycznie zapomniałem napisać coś o danych auto jest z 2003 silnik 2,2 TDI zapomniałem dodać że zanim auto mi zgaśnie to się zapala kontrolka od awarii silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 sorry faktycznie zapomniałem napisać coś o danych auto jest z 2003 silnik 2,2 TDI zapomniałem dodać że zanim auto mi zgaśnie to się zapala kontrolka od awarii silnika Jeśli zapala się kontrolka to najlepiej podpiąć autko pod komputer. Ile koni ma Twój X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.