Gość Kazet1986 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam, zepsuł mi się potencjometr w pedale mojej Almery 2.0 D Moje pytanie brzmi: Czy da się jakoś ten potencjometr zregenerować czy trzeba zakupić nowy? Znalazłem używany na allegro za 800 razem z pedałem. Czy to nie drogo? Czy jest ktoś kto może załatwić taniej np zamiennik? Jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Tak z ciekawości - czym Ci się objawia uszkodzony potencjometr? Nie reaguje na dodawanie gazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kazet1986 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Tak z ciekawości - czym Ci się objawia uszkodzony potencjometr? Nie reaguje na dodawanie gazu? Generalnie to obroty nie wzrastają. Jechałem 5 km do domu na 1 i 2 tylko i do tego to było na zasadzie jazdy skrzynią biegów. Pedał gazu nie reagował na nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peater Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Hej Ja też mam podobny problem w mojej almerze 2.0 D Załączył się kilka razy tryb awaryjny i auto nie chciało jechać szybciej niż 60km/h ale od jakiegoś czasu się uspokoiło. A przy jakim przebiegu Tobie się to zaczęło dziać? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.