pawelsalata Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jak dla mnie jest bombastyczny, i na pewno gdyby mnie na nowe auto było stać - kupiłbym go. Zastanawiałem się czasem co wymyślą po dość innowacyjnej stylistycznie jak na owe czasy P12, a tu... odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Powalający Concept car, będę teraz miał koszmary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie mam pytan, jak dla mnie rewelka!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 fajny ale moim marzeniem jest A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Dla mnie też się podoba.Jest taki kosmiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek1000 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wygląd kosmiczny - cena będzie jeszcze bardziej kosmiczna. A cena serwisu - to juz lepiej nie myśleć. Przy obecnych modelach Nissana cennik serwisu jest super kosmiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 serwisy powinny zdechnać z tymi swoimi cenami złodziejskimi , teraz ponoć kupując nowe auto nie straci sie gwarancji jesli bedzie sie wymieniac czesci gdzie indziej cos mi sie takiego obiło o uszy w ten sposob konsument ma byc nie dymany jak to zwykle bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.