GRZESMAK Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Orientujecie sie koledzy w jakiej cenie sa oryginalne przewody hamulcowe tylne do primery wp11 2.0 TD czy lepiej kupic miedziane i zalozyc . i jak to jest z tymi zlaczkami w bebnach jest 105/116 a w tarczowych 116/116. o co tu chodzi? Bo z tego co wiem to w sklepach maja pozarabiane i te zlączki sa raczej uniwersalne. Dzikuje za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ja to robiłem jakiś czas temu. Koszt dorabianych tyłu to 100zł (miedź) - na allegro widziałem gotowe metalowe w podobnych cenach. Do tego oczywiście montaż - mniejwięcej kolejne 100zł. Ale warto zrobić dla świętego spokoju. Ze złączkami wiem tylko że z jednej strony były inne a od storny zacisku inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nosek86 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie jako reklama www.przewody-hamulcowe.pl miedziaki, elastyczne i cała reszta - przynajmniej do P10 mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.