Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tłumik

bertw

Rekomendowane odpowiedzi

No i mam problem, bo primerka zaczęła mi pierdzieć. chciałem kupic na allegro tłumik końcowy ale nowych nie ma, byłem u mechanika to powiedzial mi ze jest szpara na łączniku tłumika końcowego i środkowego, opruchniała część rury przy kołnierzu, spawać nie chciał bo twierdzi że tylko z tym problemy będą, chciał znaleść nowy to nigdzie nie ma, polecił mi jakiś zestaw naprawczy, jakiś klej z siatką do łatania tłumików. jak sobie radziliście z takimi usterkami, czy nie ma tłumików do naszych nysek do kupienia? Primera P12 2,0 Pb+ lpg Czy może wywaliło mi jakąś uszczelkę spomiędzy tych kolnierzy łączących tłumiki?

Mi to znajomy spawacz zrobił tak, że odciął kołnierze od tłumika i od rury z tłumika środkowego, wstawił szerszą rurę i pospawał i teraz święty spokój, generalnie kołnierze były tak przegnite ze musiałbym kupować 2 tłumiki - środkowy i końcowy.

No i stało się odpadł i ciągnie się teraz po ziemi bo nigdzie nie moge kupic nowego, trzeba będzie kleić

witam.Popytaj znajomych o dobry warsztat zajmujacy sie tlumikami.W Ostrolece na pewno taki jest.Chlopaki obejrza i powiedza co trzeba zrobic.Wyjdzie ci to pewnie najszybciej i najtaniej.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...