bertw Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No i mam problem, bo primerka zaczęła mi pierdzieć. chciałem kupic na allegro tłumik końcowy ale nowych nie ma, byłem u mechanika to powiedzial mi ze jest szpara na łączniku tłumika końcowego i środkowego, opruchniała część rury przy kołnierzu, spawać nie chciał bo twierdzi że tylko z tym problemy będą, chciał znaleść nowy to nigdzie nie ma, polecił mi jakiś zestaw naprawczy, jakiś klej z siatką do łatania tłumików. jak sobie radziliście z takimi usterkami, czy nie ma tłumików do naszych nysek do kupienia? Primera P12 2,0 Pb+ lpg Czy może wywaliło mi jakąś uszczelkę spomiędzy tych kolnierzy łączących tłumiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukipl Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mi to znajomy spawacz zrobił tak, że odciął kołnierze od tłumika i od rury z tłumika środkowego, wstawił szerszą rurę i pospawał i teraz święty spokój, generalnie kołnierze były tak przegnite ze musiałbym kupować 2 tłumiki - środkowy i końcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 No i stało się odpadł i ciągnie się teraz po ziemi bo nigdzie nie moge kupic nowego, trzeba będzie kleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki-toy Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Sprawdź w InterCars. Na pewno będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unas Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 witam.Popytaj znajomych o dobry warsztat zajmujacy sie tlumikami.W Ostrolece na pewno taki jest.Chlopaki obejrza i powiedza co trzeba zrobic.Wyjdzie ci to pewnie najszybciej i najtaniej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo44 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Tu masz tłumik końcowy za 493 zł http://www.moto-czesci.pl/index.php?page=bosal&bosalid=145-183 a środkowy za 234 zł http://www.moto-czesci.pl/wydech.php?id=bosal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.